Kennis en kunde in de achterhoek

‘s Morgens naar een nulenergie natuur observatiepost geweest. Een particulier project van de eigenaar van een bouwbedrijf. Zowel de natuur interesseert hem als energieneutraal bouwen. Hij kan hier alle ideeën uitproberen in de praktijk. Het wordt een mooie natuur observatiepost op een mooie plek. ’s Middags kwam er bezoek van een fabrikant van warmtepompen. Het was een verrassing dat er een warmtepompfabrikant een dorp verderop zit. Ze hebben veel kennis en al snel kwam er een idee om in deze woning gebruik te maken van twee warmtepompen. Een geoptimaliseerd voor warm water en een voor de verwarming van de woning.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.