Elektra en riolering

Bezig om alle elektra en rioleringen aan te leggen. Alle elektra leidingen komen uit in de meterkast, geen centraaldoossysteem. Verlichting wordt doormiddel van draadloze en batterijloze schakelaars bedient. Dit scheelt een stukje installatie maar wel wordt alles uitgevoerd naar de meterkast. Dit heeft als voordeel dat lampen die nu op 230V gaan branden eventueel later vervangen kunnen worden door een 12/24V systeem. In de meterkast kunnen deze leidingen dan eenvoudig omgezet worden. Stopcontacten komen er ook in twee soorten, sommige staan altijd aan en andere kunnen afgeschakeld worden. Zo proberen we stand-bij gebruik te verminderen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.