Bezoek burgemeester, wethouders en gemeenteraad Doetinchem

In het kader van “De Green Deal Achterhoek” brachten de burgemeester, wethouders en de gemeenteraad een bezoek aan de nulwoning. Na een introductie over het nulwoning project, alle activiteiten die rond de nulwoning zijn opgestart was er tijd om de woning te bezichtigen. Op het gemeentehuis te Groenlo werd daarna verder samen met het Achterhoeks Centrum voor Technologie van gedachten gewisseld hoe je duurzaamheid in de Achterhoek verder kan ontwikkelen. Ik denk dat het een goede stap is die vervolg moet hebben om duurzaamheid in de Achterhoek verder te ontwikkelen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.