Bouwpapier plakken en raggels

Gistermorgen eerst watervaste multiplex platen gehaald om de zuidgevel binnenkort te kunnen afwerken.Ook raggels/tengels en vele schroeven meegenomen om het plafond van de woning verder af te werken. Terug op de bouw weer verder gegaan om het plafond te voorzien van bouwpapier, af te plakken en te voorzien van raggels. Een wand weer voorzien van multiplex platen. Van de 7 dakvlakken zijn er nu 5 af en van de 11 wandvlakken zijn er 9 af. Het schiet dus al op. Er zijn alleen nog allemaal van die kleine vlakjes die speciale aandacht vragen wat betreft het luchtdicht maken en dus veel tijd kosten. Begin april hoop ik de woning door middel van een blowerstest te testen op zijn luchtdichtheid.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.