Nulwoning bijeenkomst

De nulwoning bijeenkomst van 12 januari was weer druk bezocht. Gezien het grote aantal bezoekers van de bijeenkomsten gaan we naar een andere grotere ruimte voor de volgende bijeenkomsten. Op de bijeenkomst gaf StorkAir een presentatie over de keuzes/ontwerp van het balansventilatiesysteem voor de nulwoning. Misschien binnenkort de presentatie op deze site. Er hebben zich 9 consortiums aangemeld voor de twee nulenergie/cradle to cradle/bim projecten van woningcoorperatie De Woonplaats. De gemeente Oude IJsselstreek wil een project opstarten van 150 lage energie/passief huizen/nulwoningen. De gemeente Oost-Gelre wil woningen bouwen aan de noordrand van Groenlo met de nadruk op duurzaamheid/energie.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.