Koud Groenlo

Vanuit een schilderachtig Groenlo een berichtje. Alles is wit, er licht sneeuw en de bomen zijn aangevroren. Morgen mogelijk foto’s op de website. Ondanks dat het overdag kouder is dan -6 en ’s nachts minder dan -13 is de nieuwbouw nog steeds vorstvrij. Dit ondanks dat er nog 6 ramen niet gemonteerd zijn en niet alle isolatie is aangebracht. Morgen kijken of de woning nog steeds vorstvrij is. Vandaag verder de isolatie aangebracht. Vanmorgen bij timmerfabriek Overbeek geweest, een medewerker daar is alle contructiedetails aan het doorrekenen en maakt daar mooie warmte stromingsdiagrammen van. Je kan een kozijn niet alleen bekijken maar je moet ook de aansluitingen op de contructie goed doorrekenen en bekijken. Dit wordt nu gedaan. Het plaatje van de aansluiting van het kozijn zag er mooi uit. Er moeten nog details aangepast worden en ik hoop dan de warmtestromingsdiagrammen van mij woning te kunnen laten zien.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.