Voortgang bouw

Afgelopen twee weken zijn de twee buitenmuurtjes volgestort met beton. Verder allemaal kleine klusjes gedaan zoals de voetplaten voor de houten staanders van de houtskeletbouw op maat gemaakt. 10 juli komt de bouwkraan en 11 juli al het materiaal. Dan gaan we in 6 weken de ruwbouw in elkaar zetten. Op het ogenblik is de bouw mooi kurkdroog maar er staat regen aan te komen. Afgelopen 30 juni was er weer een nulwoning bijeenkomt. Er waren zo’n 60 bedrijven vertegenwoordigd. Twee bedrijven gaven een presentatie van hun producten die in de nulwoning gebruikt worden.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.