Zwaar onweer

Zaterdag de laatste stenen die niet op maat gezaagd hoeven worden op de muurtjes geplaatst. Deze muurtjes worden later bekleed met gebroken stenen achter gegalvaniseerd draad. Op dit draad laten we waarschijnlijk druiven groeien.

We zijn bezig alle voetplaten voor de houten kolommen op maat te maken zodat ze op de draadeinden kunnen.

Aan de achterzijde (noordzijde van de woning) is inmiddels de grond opgehoogd tot de normale hoogte. We laten waarschijnlijk een minikraan de gehele berg grond omzetten tegen de woning aan. Je ziet een eind naar achteren een grijze pijp recht omhoog staan. Dit is een ontstoppingspunt van de riolering. Deze zit dadelijk zo’n 3 meter diep dus als het nodig is, is het handig een ontstoppingspunt te hebben want je graaft hem niet even op. Op de voorgrond zie je nog steeds de aardpijp van de ventilatie in de boom hangen deze moet nog naar binnen gebracht worden in de technische ruimte.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.