23-05-2008 SDE-budget voor zonne-energie overtekend (Bron SenterNovem)

Er zijn 7944 aanvragen voor subsidie op zonne-energie bij SenterNovem binnengekomen per 22 mei 2008, voor in totaal 17,8 MW. Het budget is voldoende voor 15MW, inclusief de bijtekening van 5MW conform de motie Samsom / Atsma. Daarmee is de zonne-energie-subsidie voor 2008 overtekend. Minister Van der Hoeven van Economische Zaken heeft dit vandaag in een brief aan de Tweede Kamer medegedeeld. Naar alle waarschijnlijkheid opent in 2009 een nieuwe subsidieronde, waarvoor opnieuw ingeschreven kan worden.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.