Gevelbekeding in lijnolie

Mijn vrouw heeft haast alle rabbatdelen van de gevelbekleding in de lijnolie staan (386 stuks). Door de rabatdelen voor montage zowel de voorkant als de achterkant in de lijnolie te zetten hopen we de levensduur flink te verlengen.Daarna komen de delen die gepotdekseld onder de overkappingen komen. Deze worden in de blauwe verf gezet op basis van lijnolie. We gebruiken ecoleum en perkoleum van P.K. Koopmans. Ook hier wordden de voor en achterzijde in de lijnolie gezet.

Tweets van @Nulwoning
  • RT : Één μg/m3 verhoging concentratie fijnstof PM2.5 is in verband gebracht met 9,4 meer Covid-19 besmettingen, 3 meer ziekenhuiso…
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2020. All Rights Reserved.