Riolering leggen onder muziek van dweilorkesten

Vanmorgen eerst begonnen met verder metselen van de keermuurtjes. Hiermee gestopt om mijn vader te helpen met het leggen van de riolering. Inmiddels was de muziek van de dweilorkesten in de binnenstad van Groenlo goed te horen. Elk jaar wordt hier een dweilorkesten concours gehouden. Bij controle van een stuk riolering die we vorig jaar al aangelegd hadden bleek dat deze niet geheel goed lag. besloten dit stuk op te graven en de riolering in het geheel opnieuw te leggen. Nu ligt de riolering mooi op afschot. Verder nog wat kleine dingen gedaan zoals onder één dak de stempels verwijderen en piepschuim verwijderen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.