Laatste laag, stempels en badingbalken

Gisteren omdat het regende bij de scoutinggroep van mijn dochter aan het werk geweest om nieuwe planten en bomen te planten. Maar ’s middags werd het droog en kon ik toch een klein stukje metselen. Vandaag zou het koud zijn en er zou af en toe natte sneeuw vallen. Het werd geheel anders. Vanmorgen scheen de zon en meteen begonnen. Het is gelukt om alle stenen van de 11de laag te metselen. Daarna konden de stelprofielen weg en konden wij de stempels en het baddinghout aanbrengen. (foto home page) Morgen komt er een kraanwagen om de breedplaatvloeren er op te leggen. Hoe laat die komt weten wij nog niet. We houden twee weekeinden aan om de bewapening aan te brengen en de bekisting te maken. Vermoedelijk gaan we 21 april de muur storten.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.