Prijsvraag woningcoorperatie De Woonplaats

Vandaag was de presentatie van de prijsvraag die woningcorporatie De Woonplaats gaat uitschrijven. De Woonplaats wil woningen die energie neutraal zijn, cradle to cradle toepassen, veilig en gezond zijn, kijken naar de totale kosten, niet alleen de stichtingskosten maar breder (Total Cost Of Ownership), en de energiekosten voor de gebruiker. De te vormen consortiums gaan niet alleen de bouw doen maar gaan ook het onderhoud de eerste komende 15 jaar doen. Veder krijgen de toekomstige bewoners veel invloed op de te bouwen woning. Nulwoning.nl gaf een presentatie over Nulwoningen. Na de presentatie waren veel complimentjes en vragen over nulwoningen. Er waren zo’n 70 mensen naar de presentatie gekomen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.