Winterse omstandigheden

Vorst en sneeuw. Geen bouwactiviteiten, wel mooie witte plaatjes zie home page en foto’s locatie. De opslagtent is niet geheel droog daarom is mijn vrouw in de gang van de noodwoning bij de slaapkamers steeds bezig de gevelbekleding in de lijnolie te zetten. We zetten de geveldelen (Plato) in de lijnolie om ze nog duurzamer te maken. Door de lijnolie zijn de geveldelen niet meer zo gevoelig voor vocht en zullen we minder kans hebben op scheuren. Er is gekozen voor (gekookte) lijn uit ecologische motieven. We gebruiken lijnolie met zo weinig mogelijk pigment om ze toch te laten vergrijzen net als de andere woningen die er al staan. De latten onder afdakjes worden blauw ook op basis van lijnolie. We hebben gekozen voor ecoleum en perkoleum van p.k. Koopmans Tot nu toe is dit product makkelijk te verwerken alleen door de open structuur van Platowood is het verbruik hoog.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.