Nieuwe partner in project Nulwoning.nl

Op zoek naar drukvaste, vochtbestendige isolatie met een hoge RC waarde terechtgekomen bij Ecotherm. Ecotherm heeft diverse isolatieproducten. De PIR isolatie met aan beide zijden een aluminium laag is voor mijn project bijzonder geschikt voor het dak, de keermuur en onder de vloer(verwarming). Een dikte van 10 cm heeft een RC waarde van 4,3. Met een dikte van 20 cm is dus makkelijk de RC waarde van 8 te halen voor een passief huis. Ecotherm heeft ook een mooi product om huizen die een stenen binnenmuur hebben een goede aansluiting met de isolatie te laten maken. Dit is een harde isolatielaag die voorzien is van een laagje glaswol die voorkomt dat er lucht tussen de binnenmuur en de isolatie kan bewegen. Een mooi innoverend product. Informatie over de isolatie http://www.nulwoning.nl/attachments/Documenten/ecotherm.pdf

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.