Warmtewisselaar PCM

Ben nog steeds op zoek hoe je het beste een PCM warmteopslag kan bouwen. Gisteren kwam mijn buurman met een idee. Volgens hem moet het iets met koper en aluminium zijn. Hij dacht aan warmtewisselaars die gebruikt worden voor luchtverwarming. Deze hebben koperen pijpen en aluminium lamellen. Als de lamellen wat verder uit elkaar gezet worden dan bij luchtwarmtewisselaars dan zou je die voor de opslag kunnen gebruiken. Mogelijk meerdere warmtwisselaars aan elkaar. Hij had een bedrijf die die dingen maakte. Iets om verder uit te zoeken.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.