Overbeek kozijnen, regenachtige dag

Vandaag vrij genomen om de kozijnen met Timmerfabriek Overbeek door te spreken. Zou vanmorgen op de bouw werken echter het weer liet het niet toe. Bij Timmerfabriek Overbeek de laatste ontwikkelingen van het nieuwe passief huis, nulwoning kozijn gezien. De detaillering is verder geperfectioneerd om de isolatiewaarde en de warmte stromen goed te krijgen. Verder is de detaillering verbeterd om de waterdichtheid te verbeteren en de duurzaamheid te vergroten. De eerste test resultaten zijn binnen en zijn goed. Binnenkort zal de volledige documentatie van dit kozijn ter beschikking komen.

Tweets van @Nulwoning
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2022. All Rights Reserved.