Doorvoeren naar de technische ruimte

Vandaag het PVC materiaal gehaald om de mantelbuizen te maken voor de buizen van het ventilatie systeem en de buizen van de aardsondes voor de warmtepomp. De mantelbuizen zijn een stuk groter dan de buizen die er doorheen moeten zodat ze geisoleerd kunnen worden.

De isolatie zorgt er voor dat er geen warmte of kou van de leidingen aan de muur afgegeven kan worden en er zo problemen met b.v. condens ontstaan. De 4 125mm leidingen zijn voor de twee aardsondes. De 3 (op de foto is de derde nog niet aangebracht) 250mm leidingen zijn voor de invoer ventilatielucht van de aardpijp, de invoerlucht zonder aardpijp (direcht) en de afvoer van de ventilatielucht. Er wordt op een andere plek nog 1 125mm leiding aangebracht voor eventueel een afvoer van een centrale stofzuiger. De leidingen van de nutsvoorzieningen worden nu ook aangebracht zie foto’s onder “Foto’s Serné Controle gemeente”.
Vandaag is er ook verder geschilderd aan de noodwoning. Hij wordt egaal licht grijs met groene draaiende delen.

Tweets van @Nulwoning
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2022. All Rights Reserved.