Verwarmingssysteem

Morgen naar een leverancier en bouwer van warmtepompen. Kijken of mijn ideeën aansluiten bij de mogelijkheden en de kennis van deze leverancier/bouwer. Ik wil de eerste week van januari een totaal plaatje klaar hebben. Dit plaatje wil ik 14 januari voorleggen aan het projectteam met een aantal beslissingen/keuzes. Zal het totaal plaatje ook op het forum neerzetten zodat de internetlezers ook hun opmerkingen kunnen doorgeven. Begin januari heb ik ook de bevestiging van het bedrijf wat mogelijk de thermische energie manager wil bouwen. Kijk ook af en toe op de materiaal pagina’s omdat deze ook steeds bijgewerkt worden. Zal deze pagina’s ook bijwerken met documentatie en software pakketjes om zaken door te rekenen. Ik zal deze documentatie ook op het forum zetten zodat mensen opmerkingen en aanvullingen kunnen maken.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.