Keuken uit opslag naar opslag in de noodwoning

Vandaag de keuken van de gehuurde opslag overgebracht naar de opslag in de noodwoning. Er moesten eerst twee schotten verwijderd worden van de noodwoning om de keuken te kunnen opslaan. Er zijn namelijk twee delen van de keuken die niet door de deur gaan. Ondanks de voorbereidingen tijdens de bouw van de schottenkeet die er voor moesten zorgen dat de twee schoten er uit konden werkte dit niet. We moesten toch wat verbouwen. Uiteindelijk kon de keuken in de opslag. Voor wie de showroomkeuken die we al een tijdje geleden gekocht hebben nog niet gezien heeft er staan 3 foto’s bij Serné materialen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.