Binnengekomen reactie van Pfixx Solar (Ton Koenders)

Op 8 november 2007 vond bij ARA-MKH in Aalten een VNO-NCW bijeenkomst van de regio Midden/Achterhoek plaats. Daar heb ik de circa 100 aanwezige directeur/eigenaren van bedrijven uit de regio o.a. over onze zonne-energie projekten verteld en met name ook het projekt ‘Achterhoekse Nulenergie Woning’ genoemd en de website doorgegeven. Een bedrijf was op zoek naar zonnepanelen (hij zocht in Duitsland en andere landen) en hij zei letterlijk: ‘ik viel bijna van mijn stoel toen ik hoorde wat er vlakbij in de Achterhoek op dit gebied gebeurt’. Niet alleen voor zonne-energie, maar in het algemeen weten we onvoldoende wat er vlakbij aan interessante bedrijvigheid zit

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.