Nulwoning wedstrijd USA

Van een partner (PFIXX) de link doorgekregen van een wedstrijd in de USA, “design, build, and operate the most attractive and energy-efficient solar-powered home”. Gegevens te vinden op http://www.solardecathlon.org/scores_standings.html . Ik kan alleen de gebruikte technieken/oplossingen niet vinden, alleen scores die ze behaald hebben. Grappig is wel dat een team uit Duitsland gewonnen heeft. Hieruit blijkt weer dat er in Duitsland veel kennis zit. Bij een gesprek met een Duitse installateur bleek dat zij veel bekender zijn met warmtepompen met een vermogen van ongeveer 2,5 KW en met PCM opslag van warmte. We moeten snel deze kennis eigen maken en beschikbaar stellen voor de Nederlandse markt.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.