Tweede bijeenkomst projectgroep nulwoning

Vanavond de tweede (voor mij de eerste) bijeenkomst gehad van de nulwoning projectgroep. Jammer genoeg waren er veel afmeldingen door andere verplichtingen. De projectgroep bijgepraat over de ideeën en richtingen waar het project naar toe gaat. Verder de mogelijke kansen voor de toekomst toegelicht. Interresante discussie gehad over verschillende keuzes in dit project. 19 november is de volgende bijeenkomst van de projectgroep. Presentatie die vertoond is http://www.nulwoning.nl/attachments/Documenten/Voortgang%20Nulwoning.ppt . Blog technische keuzes zal een herstart beleven.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.