Begrenzing project Nulwoning

Tijdens de tweede nulwoning project bijeenkomst kwamen buiten het energie plaatje nog twee onderwerpen ter sprake. Het comfort van de woning en de ecologie van de woning. Ik ben van mening dat we het confort mee moeten nemen, ik weet alleen niet veel over objectief meten van het confort dus inbreng is zeer welkom. De ecologie wil ik om twee reden buiten beschouwing houden. De reden is dat de tweede woning die gebouwd gaat worden vermoedelijk geen ecologische woning gaat worden en de tweede reden is in de eerste woning al zoveel keuzes gemaakt zijn die we niet meer kunnen veranderen. Maar laat jullie mening horen.

Tweets van @Nulwoning
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2022. All Rights Reserved.