Passiefhuisbeurs in Belgie (Brussel)

Het leeft in Belgie, passief bouwen is in. Er komen veel bezoekers op de passief huis beurs af. Op enkele plekken hoor je Nederlands, mensen die zich hier aan het orieenteren zijn. Op zich heb ik niet zoveel nieuws gezien ondanks dat de beurs groter is dan vorig jaar. Toch even met mijn tekeningen bij het gratis planadvies van het Passief Huis Platform http://www.passiefhuisplatform.be/ langsgegaan. Ze hadden toch nog een goede opmerking. Zij verwachten dat de achter buitendeur toch veel gebruikt gaat worden. Wordt dit veel gedaan dan gaat er veel warmte verloren omdat deze uitkomt in het leefgedeelte. Zij raden aan het gedeelte onder de trap bij de kleine buitenkeuken dicht te maken zodat hier een kamertje/hal onstaat en zo de warmte uit de living niet ontsnapt. Voor het zicht van boven in de vide maakt het niet uit en de ruimte in de vide beneden veranderd niet veel.
Verder een leuk balansventilatiesysteem van J.E. StorkAir gezien.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.