Gewijzigde staalberekening beton binnen

Vandaag de herziene staalberekening voor het gewapend beton binnen gekregen. We hebben nu teminste een deur in één wand, wel zo handig dat je in de technische ruimte kan komen. De berekening morgen indienen bij de gemeente. Gisteren de riolering van de noodwoning aangepast en het eerste stuk van de riolering gelegd voor de nieuwbouw. De eerste offerte voor het staal in het beton is binnen en één leverancier haakt af omdat deze alleen opleggers heeft en geen “standaard” vrachtauto’s. Opleggers kunnen het terrein niet op komen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.