Naar vakantiewoning

Vandaag onze intrek genomen in onze vakantiewoning in Groenlo en niet op de camping zoals vermeld in het dagblad de Gelderlander. (Zie op page Over nulwoning.nl Gelderlander 24-8-2007) Morgen nog de laatste spulletjes uit het verkochte huis. Nog even naar het bouwterrein gegaan. Tot onze verbazing ligt er weer een boom om. Dit keer geen fruitboom maar een boom op de rand van het terrein. Hopelijk de laatste want er zijn er al drie die het in korte tijd begeven. Inmiddels is de staalberekening voor het beton van de vloer en de keerwand door de gemeente goedgekeurd. Dus als de tweede storting van het schuimbeton is geweest kunnen we gelijk door.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.