Noodwoning

Vandaag contact gehad met de leverancier van de noodwoning (schottenkeet). De persoon waar we contact mee hadden is op vakantie. Hij komt 6 augustus weer terug. Anderen weten niets van de gemaakte afspraken. Dus moet ik wachten tot 6 augustus, dat wordt kort dag maar we moeten het redden voor 31 augustus.
Telefoontje van gemeente, ze hebben extra vragen en opmerkingen voor de vergunning van de noodwoning. Er moet trouwens een extra procedure gevolgd worden die 6 weken duurt. We gaan 31 augustus dus niet halen. We zijn “home loos”. Op zoek naar een tijdelijke (tijdelijke) woning.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.