Contact met Achterhoekse maak industrie

Via Achterhoeks Centrum voor Technologie in contact gekomen met een aannemersbedrijf en een timmerbedrijf die innoverend bezig willen zijn met energiebesparende maatregelen. Zij gaan kijken of ze op basis van geïsoleerd Vilam, passief huis kozijnen kunnen maken. We hebben het dan niet over gebruik van geïsoleerde kozijnen en de draaiende delen van massief hout, maar over ramen, kozijnen deuren die de Duitse passief huis norm zouden moeten kunnen doorstaan zowel wat betreft isolatie als de luchtdichtheid. Zij worden dan één van de eersten en mogelijk de eerste Nederlandse leveranciers/makers van dit soort kozijnen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.