Indienen bouwvergunning noodwoning/Ophalen EPDM voor onder fundering

Gisteren de bouwvergunning voor de tijdelijke noodwoning (schottenkeet) ingediend. In de aanvraag zat een foto van een schottenkeet lijkend op de indeling zoals wij die willen, een plattegrond en een tekening van een schottenkeet lijkend op de schottenkeet die we willen plaatsen. De gemeente wil echter één complete tekening van de woning. Ik dacht die te gaan maken met het betere knip en plak werk maar mijn vader bood aan deze te maken met een autocad pakket. Vanavond kijken hoe ver hij er mee is. De aanvraag heeft wel haast want we moeten er 31 augustus wonen want dan is de overdracht van onze huidige woning.
Gisteren ook de EPDM gehaald voor onder de fundering. 440m2 600kg. Plaatsen wordt nog een hele klus eerst proberen het pakket zaterdag vanaf de aanhanger te krijgen om met de aanhanger 200 stoeptegels te halen. Lukt dat niet dan maar een aanhanger huren om de tegels te halen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.