Opbouw schottenkeet/website bijwerken

Zag vandaag dat ze een schottenkeet aan het opzetten waren t.b.v. de verbreding van de A12. Gesprek aangegaan met de werknemers daar. Een 5 x 13 keet opbouwen doen zij met 3 man in een ochtend, dus wij moeten twee schottenketen wel in één weekeinde kunnen doen. Belangrijk is de plaatsing van de vloer (horizontaal en haaks). Als we die voor het weekeinde klaar hebben moet het helemaal lukken. Morgen de EPDM in Eindhoven halen voor de fundering 440M2 600KG. Morgen ook de bouwvergunning indienen voor de tijdelijk woning en de opslag van het materiaal. Website incl. planning bijgewerkt.

Tweets van @Nulwoning
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2022. All Rights Reserved.