Uitzetten woning en onderhoud (zaterdag zondag)

Kon door techische storing even mijn website niet bijwerken. Afgelopen zaterdag kwamen we op het terrein en kwamen we tot de ontdekking dat de electra en het water aangesloten is. Nu de kabel bij UPC aangevraagd voor televisie, Internet en telefoon. De duizendknoop blijft terug komen dus deze plant blijft aandacht vragen. Het terrein en het terrein tussen de kastanjebomen gemaaid en gedeeltelijk afgevoerd. De woning nauwkeurig uitgezet en het peil bepaald wat we zouden willen hebben. Of we met dat peil aan kunnen sluiten op het riool is nog niet duidelijk maar dat gaan we bekijken als de schuimbetonlaag er ligt.

Tweets van @Nulwoning
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2022. All Rights Reserved.