Controle uitzetting door gemeente (maandag)

Op maandag is de gemeente geweest om de uitzetting te controleren. Toen ze zagen dat we alles uitgezet hadden op basis van de veldwerkkaarten van het kadaster werdt er een kleine korte controle gedaan. Voor de bepaling van het peil werd er gekeken naar de woningen in de buurt. De vloer van woning nummer 8 werdt opgemeten. Toen we dat over zetten naar onze woning bleek dat op enkele centimeters uit te komen op de hoogte die wij wilden. Peil plus 1 is vastgelegd op de houten biels van de pad verlichting. Doorgesproken wat zij willen controleren. Als eerste willen zij nu berekeningen hebben van de bewapening die in het beton komt (3 weken van te voren). Verder willen zij 2 dagen voor de betonstort de bewapening controleren. We hebben korte communicatielijnen afgesproken (email) en ze kijken ook op deze website mee.

Tweets van @Nulwoning
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2022. All Rights Reserved.