Carport, schuur, mantelzorgwoning

We gaan beginnen aan de bouw van een carport, schuur waar de schuur omgebouwd wordt tot een mantelzorgwoning. De mantelzorgwoning wordt geen energie producerende woning omdat gezien de ligging er geen energie opwekking op of aan kan plaatvinden. Dus de mantelzorgwoning zal energie krijgen van de hoofdwoning (Nulwoning) maar wel zeer energie zuinig zijn. In plaats van een grond gebonden warmtepomp zal er in de mantelzorgwoning een lucht warmtepomp komen. Eén voor verwarming en één voor de warm water voorziening. We zullen de bouw in de blog bijhouden.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.