Nieuwe warmtepomp wasdroger

Om te voorkomen dat ik veel reacties krijg, ja was drogen aan de waslijn is het energie zuinigste. Binnen drogen zou zelfs nog nuttig zijn om de luchtvochtigheid iets te verhogen. Maar het past niet in ons leefpatroon en de was is lekker zacht na het drogen in de wasdroger. Er was een warmtepomp droger ui 2007. Duidelijk een van de eerste generatie. Ondanks het vele schoonmaken was de condensor/warmtewisselaar niet meer schoon te krijgen wat het rendement behoorlijk negatief beïnvloed.
Nu een nieuwe, dit keer geen uitgebreide selectie maar de beste koop van 2017 (Whirlpool HSCX 80531). Inmiddels draait de warmtepompdroger. Hij is een stuk sneller dan de oude en lijkt minder energie te gebruiken. Alleen niet vergeten eerst de wasmachine op 1600 toeren te laten centrifugeren want dat scheelt een hoop. Wel steeds schoonmaken met stofzuiger maar die staat er gelukkig naast.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.