Smart EV Laden presentatie bij Tesla Amsterdam

Vandaag was er een bijeenkomst bij Tesla Amsterdam waar geïnteresseerden meer informatie konden krijgen over alles wat met laden en Smart Laden van een elektrische auto te maken heeft. De bijeenkomst was georganiseerd door een aantal Tesla Motor Club forum leden. Zaken over de techniek van laden, de veiligheid, soorten laden en Smart Laden werden behandeld. Ik gaf in een lezing een doorkijkje naar 2020-2025 wat er allemaal aan staat te komen wat betreft Smart Laden en Smart Grids.

Presentatie

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.