Bezoek biologische kwekerij “De Hessenhof”

Een bezoek gebracht aan de biologische kwekerij De Hessenhof. Een bezoek stond al langer op mijn verlanglijstje voor de inrichting van de nieuwe tuin. Kwekerij Hessenhof kweekt zelf op van eigen moederplanten op potaarde van bladaarde om turf te sparen. Wat ons opviel is de enorme keuze van meer dan 6000 soorten. Het wordt nog een hele klus om de juiste planten uit te zoeken voor de duurzame natuurlijke tuin met “beleving” rond de Nulwoning. Het mooiste zou zijn als we september de planten kunnen plaatsen. Maar dat gaat niet lukken omdat we denken omstreeks oktober met de grondwerkzaamheden te beginnen.

Tweets van @Nulwoning
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2022. All Rights Reserved.