Nieuwe website actief

Afgelopen tijd hard bezig geweest om alle content over te zetten naar de nieuwe website.
Waarom een nieuwe site:
Door de vele hits waren we genoodzaakt over te schakelen naar een andere hosting. We wilden eerst dit zelf in de nulwoning doen zodat de website zeker op zonneenergie draait. Echter dit is zeer energie verslindend als we een website moeten neerzetten voor de piek belasting. Daarom maar gekozen voor een virtuele server omgeving zodat we bij lage belasting weinig energie gebruiken maar een hoge website belasting wel aan kunnen. De website is nu onder gebracht bij server4you.net. Deze heeft servers in Europa wat een betere responce geeft dan een site in Amerika en één van de groenste rekencentrums is in Europa
Als content manager zijn we overgeschakeld van SiteBuilder naar WordPress. Dit houd in dat alle pagina’s wel een andere URL hebben wat problemen kan opleveren in de zoekmachines. Maar je kan nu snel zoeken op de site.
Ook hebben we duidelijk rekening gehouden met de leesbaarheid. De meeste bezoekers zoeken informatie. Alle lettertypes zijn omgezet naar Ariel om de leesbaarheid te verhogen.
Om spam te verkomen kun je op oude Blog berichten niet meer reageren.
Foto’s van de bouw van de nulwoning staan nu weer online.
Ook is het archief wat beschadigd was geraakt bij vorige problemen met het content management systeem hersteld en is de layout van allle informatie op de website gelijk getrokken.
De website voldoet nu ook aan de Europeese Cookie wet.
Kortom een heleboel werk en ik hoop dat het weer een vooruitgang is.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.