Meterstanden opnemen 2e jaar Nulwoning

Het tweede jaar van de Nulwoning. De vorige keer hadden we nog een wat hoger elektriciteitsverbruik omdat we ’s winters een tijdje elektrisch verwarmd hadden omdat een circulatiepomp van de warmtepomp lekte. Verder zijn een twee tal circulatiepompen vervangen door energiezuinige typen. Vergeleken met vorig jaar hebben we minder teruggeleverd maar ook minder verbruikt. Hadden we vorig jaar 3638 Kwh over nu is dat 3825Kwh. Dit alles is nog steeds volgens verwachting want de termische collectoren draaien nog steeds niet meer maar wel de komende periode. Als bewijs hieronder de meterstanden de vorige zijn te vinden op http://www.nulwoning.nl/?p=2682

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.