Selectie materiaal sturing monitoring PCM opslagvat

Afgelopen week veel aandacht besteed aan de materialen voor de test, monitoring sturing van het PCM warmte opslagvat. De cirulatiepompen moet van een zeer energie zuinig type zijn, op het ogenblik zijn twee typen geselecteerd. De temperatuur en flow meting was een appart verhaal het lijkt er op dat ik nu de juiste spullen gevonden heb. Even wachten op de reactie van de fabrikanten. De platen warmtewisselaars en de kleppen zijn bekend. Als centrale computer voor de sturing en monitoring was al gekozen voor de FieldCommander met FCDomus. Deze zal nu uitgebreid worden met 2 zogenaamde Micro-FieldCommanders. Als de selectie compleet is zullen alle spullen besproken worden inclusief de opbouw en foto’s van de installatie. Daarna komen de resultaten online.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.