Gesprek gedeputeerde Annemieke Traag

Annemieke Traag bezocht de gemeente Oost-Gelre. Op het gemeentehuis van Groenlo was eerst een sessie met B&W over duurzaamheid en recreatie. Hier mocht ook Nulwoning.nl aanwezig zijn en kon vertellen wat wij allemaal gedaan hebben ((plus)nulenergie, duurzaamheid, hernieuwbare materialen) en wat wij allemaal gaan doen (LivingLabAchterhoek, Smart Grid). Onderweg van het gemeentehuis naar Nedap langs de nulwoning gelopen. Gedeputeerde Traag komt binnenkort nog eens langs voor een rondleiding. Bij Nedap een rondleiding over innovatie waar ook de powerrouter niet ontbrak.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.