CDA fractie gemeente Oost-Gelre op bezoek

Afgelopen zaterdag bracht de CDA fractie van de gemeente Oost-Gelre een bezoek aan de nulwoning. Naast de “normale” zaken als energie en duurzaam materiaalgebruik veel gepraat over Smart Grid ontwikkelingen met bedrijfsleven en onderwijs. De problemen met financiering van onderzoek voorgelegd. Ook besproken de ondersteuning van particulieren innovatie door de de gemeente. We houden contact en de CDA fractie zal proberen de CDA fractie van de provincie eens langs te laten komen bij de nulwoning.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.