Bezoek VNG congres

Morgen brengen een aantal bezoekers van het VNG congres een bezoek aan de nulwoning. Het terrein is netjes in orde gemaakt. Ga morgen vooral vertellen over samenwerking bedrijven, ROC, hogescholen en TU. LivingLabAchterhoek kan meerdere onderzoeken parrallel laten verlopen, Wijzen op relaties tussen de verschillende projecten en kennisuitwisseling (open source) bevorderen. Dit kost geld maar is goedkoper dan als een ieder zijn eigen onderzoek in een eigen omgeving doet. Deze oplossing is effectiever.

Tweets van @Nulwoning
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2022. All Rights Reserved.