Ventilatie meten

Vandaag met mensen van het expertisecentrum ventilatie van StorkAir de ventilatie gemeten op zowel geluidproductie als debiet. Door de nieuwe verdeelkasten is het debiet in elke kamer met ongeveer 10% verbeterd, daarmee zijn de CO2 waardes weer verder verlaagd. Door het plaatsen van een tweede verdeel/dempkast kon het geluid met 5Db teruggebracht worden. We blijven doorgaan met elke minuut meten en de installatie geregeld op wat we meten verbeteren. Binnenkort op een nulwoningbijeenkomst de resultaten. Alvast een sneak preview van de nog niet gecontroleerde gegevens. Bespaarde verwarming per jaar door WTW en aardpijp 3200Kwh. Bespaarde koeling door aardpijp periode 15 feb tot 15 mei 116Kwh. CO2 waardes gemiddeld ver onder wettelijke waarden en piek onder wettelijke waarden. Meer binnenkort op de nulwoningbijeenkomst en op de website Meten is weten.

Tweets van @Nulwoning
Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2022. All Rights Reserved.