Balansventilatie

Groot in de pers, balansventilatie voldoet haast in 100% van de gevallen niet. Toch een zaak van goed ontwerpen, goed aanleggen en goed onderhouden. In de nulwoning wordt 24 uur per dag de luchtkwaliteit en het gehele balansventilatiesysteem gemonitoord. Conclusie de luchtkwaliteit is goed en het rendement is hoog. Ondanks dat wordt er steeds geexperimenteerd om de luchtkwaiteit te verbeteren, het geluid te verminderen en het energiegebruik te verminderen. De nieuwe spullen zijn binnen en waarschijnlijk worden deze maandag geinstalleerd.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.