Overkapping noordgevel voordeur af

Dit weekeinde de overkapping bij de voordeur afgemaakt. Verlichting er in en klaar. Aan de noordzijde alle takken weggehaald zodat aanstaande donderdag en vrijdag de grond tegen het huis aangevuld kan worden. Nu ligt de grond nog op een berg. Voorbereidingen om aanstaand weekeinde met een aantal medebewoners onderhoud te plegen aan het terrein. Pad alvast opgevuld zodat het komend weekeinde alleen nog aangetrild hoeft te worden. Volgende week komt er een nieuwe laag grind op. Verlichting en sensoren voor de kapotte lampen gekocht. Verder wordt het tuinhek gerepareerd.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.