Batibouw

Naar de Batibouw. Geintresseert in twee thema’s van deze Batibouw, Nulwoning en renovatie. Jammer de thema’s stonden niet bij elkaar maar de standhouders stonden verspreid over de hallen. Erg jammer om gelijk een overzicht te krijgen. Veel renovaties met warmtepompen, steeds meer aandacht voor de integratie van zonnepanelen in het dak. De powerrouter van Nedap was ook aanwezig op de beurs. De zonnekooker voor derde wereld landen maar ook een mooi item om zomers buiten te koken. Kwam een zonnepaneel tegen met een zeer hoog rendement. ter vergelijking die van mij zijn 14%. Veel isolatievoorbeelden voor renovatie en nieuwbouw. Isoleren zowel met natuurlijke materialen als met PIR voor passiefhuis. De stenen muur krijgt een totale opbouw van 48 cm.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.