FCDomus cursus

Afgelopen donderdag de domotica cursus FCDomus gedaan bij CER Roosenaal. FCDomus is een applicatie om gemakkelijker een home domitica in elkaar te zetten op de Fieldcommander. Gemerkt dat de beperking is je eigen ideeën wat je kan maken. Alles kan, integratie van video, spraak, foto. Nu aan de slag om mijn eigen domotica te updaten, te verbeteren en web gestuurde pagina’s toe te voegen. Ga proberen de gehele ventilatie toe te voegen en deze ook te loggen en grafisch de temperaturen en CO2 waarden in grafieken weer te geven. Ik heb voor de Fieldcommander gekozen met FCDomus omdat dit een platform is dat met alle domotica protocollen kan praten en weinig energie gebruik. Vanwege het weinige energie gebruik en geen batterijen heb ik voor actors en schakelaars van enocean gekozen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.