Verstoring Content Management Systeem

Het Content Management Systeem van onze website bij de provider was gecrashed. Gelukkig hebben we een backup, echter nu komen we er achter dat de website wel gebackupt wordt maar onze CMS niet. Bekeken of we nu gelijk naar een ander CMS toe gaan maar besloten even op hetzelfde CMS systeem door te gaan. Echter alles moet opnieuw ingevoerd worden. Dit is nu gebeurd uitgezonderd de foto’s die moeten nog toegevoegd worden. Door deze crash zijn echter de commetaren op de Blogs verloren gegaan. Zitten er nog fouten in de site laat het ons horen. De afgelopen tijd is echter hard doorgewerkt aan de nulwoning. Een aantal items zijn al toegevoegd maar er zal de komende twee weken wel meer informatie bij komen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.