Stucwerk af

Afgelopen vrijdag waren de stukadoors klaar met het stucwerk. Het is een mooie moderne woning geworden zie de foto’s. Afgelopen dagen niet veel kunnen doen i.v.m. de blindedarm onsteking. Nu snel de zaken oppakken omdat we de noodwoning per 7 juni verkocht hebben. De plafonds moeten nog geverfd worden. De ventilatie en de afzuigkap inclusief de wtw in orde maken. Warm en koud water afmaken. Alles schoon maken en verhuizen. Mogelijk gaan we met een “nood” elektrischiteitsnet werken omdat de definitieve meterkast nog niet klaar is. Dus even kamperen in de nieuwe woning. Bouwkundig is de woning klaar voor de techniek trekken we minimaal nog dit jaar uit en mogelijk nog langer om alles goed op elkaar afgestemd te krijgen.

Abonneer je op dit Blog via E-mail

Vul je emailadres in om in te schrijven op deze blog en emailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.

www.huisvolenergie.nl | www.vrijhuis.nl | www.myleneserne.nl

Copyright Nulwoning.nl © 2024. All Rights Reserved.